PENTUJA ODOTELLAAN POPPYLLE JA VILJOLLE 3.2.2014

Vuoroin vieraissa käydään sanotaan ja nyt se oli Poppyn ja Viljon kohdalla napakymppi. Kauan ei nimensä mukaisen Vauhti Tassun homma kestänyt ja Poppy tuumi että tule vain . Toisensa siis saivat pentuhaaveineen Villi-Joikhu Mailmanmatkaaja Poppy ja Villi-Joikhu Vauhti Tassu. Molemmilla on pentuja ennestään Poppylla yksi ja tämä nyt Viljolle neljäs. Poppyn oman sivun löydät sukutaulut sivulta , jossa on vielä enemmän tietoa ja Viljo on oma kasvattini , todella sosiaalinen kaikkia rakastava koiraherra. Vilkas ja kiltti. Molemmat vanhemmat ovat geenitestattu terveeksi Pompen taudin osalta. Pentujen odotettu laskettu aika on n. 3.2.14 ja Poppy käy ultrassa tuossa neljän viikon kuluttua , jolloin asia vielä varmistuu. Pentueesta sijoitan nartun. Ultra uutinen tulee tähän yhteyteen. 

Poppyn astutin toiseen kertaan kun edellisestä pentueesta on vain yksi uros, nyt halusin eritaustaisen ja varman uroksen jolla on jälkeläisnäyttöä ennestään. Muutenkin pariskunta sopii toisilleen ei vain sukutaulun perusteella, luonne on tärkeä ja molemmilla on aivan ihana luonne , Poppy on pienempi ja sirompi kun taas Viljossa on urosmaisuutta ja tuhtiutta joka täydentää toisiaan. Tästä nyt alkaa neljän viikon odotus ultraan ja pentuja toiveissa on.  POPPYN ULTRA NÄYTTI VARSIN POSITIIVISTA, NÄKYI 7 PENTUA , JOTEN KATRASTA ON SIIS TULOSSA. 

Villi-Joikhu Mailmanmatkaaja, Poppy lonkat A/A , polvet ok , kyynärät 0/0 ja silmät juuri tarkastettu terveeksi. Geenitestattu terveeksi Pompen taudin osalta. 

Villi-Joikhu Vauhti Tassu, Viljo, lonkat A/A, kyynärät 0/0 polvet ok ja silmät juuri tarkastettu terveeksi sekä Geenitestattu terveeksi Pompen taudin osalta. 

Kuva: Anna Pajari