POPPYN JA VILJON PENNUT SYNTYIVÄT 2.2.2014

Poppyn lämmönlaskun jälkeen olikin jännittävä odotella pentujen syntymää. Jännitys siksikin että edellisellä kerralla meni koko homma keisarinleikkaukseen ja nyt tietysti jännitti miten menee. Poppy oli rauhallinen ja sitä oli myös synnyttäessään, vaikka ensimmäinen pentu oli kookas ja Poppy mamma nyt ei mikään iso ole, siinä teetti työn Poppylle sekä minulle. Ultrassa oli näkynyt peräti 7 pentua ,niin nyt olikin Poppy mamman PAREMPI ONNI, synnytys sujui hyvin ja kaikki pentuset olivat suht kookkaita , yksi pienempi pentu , mutta kuitenkin ihan normipainoinen, pikku PIIPARINEN , ensikuvat on otettu ja salamavalon välähdellessä Poppy varmaan ajatteli, että eikö ole rauhaa kun tuollainen PAPARATSI , on liikkeellä ja kuvaa. Nämä pennut tuottavat varmasti PALJON ILOA , kuten nyt on sekä minä että Poppy varsin iloisia. Pentukasa on kuin pikkuhukkien keko josta tuli mieleen että joku on PARTIOPOIKA, viimeksi oli Poppylla vain yksi pentu, joten nyt on sitten PENTUPALJOUS, ultra näytti 7 pentua ja tuli sieltä sitten se PIILOKAS, myös maailmaan. Tässä tulikin jo 7:lle pennulle nimet , yksi puuttuu mutta tulee kyllä mieleen varmasti ensiviikkoon, kun nimittäin silloin ilmestyvät tähän uutiseen pentujen viikkokuvat. Silloin näet kuka on kukin. Yhden pennun nimi vielä puuttui ja se nimi tulee pentujen isästä Viljosta, jolla on tapana istua keittiössä mielipaikallaan pohtimassa maailmanmenoa, ja tyttärensä on siis POHTIVA PIIKA. 

Pentujen luovutus alkaa 23.3.14, yksi narttu menee sijoitukseen ,joka toivottavasti jatkaa sukua eteenpäin. Poppy on hyvä emä ja hoitaa hyvin pentunsa samoin minä annan oman panokseni pentujen ensiviikkojen elämään. Kaikki pennut ovat varattuja. 

Poppyn pennut vajaa 1vrk. vanhoina. 

Poppyn pennut 1vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 2vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 3vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 4vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 5vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 6vk ikäisenä >>>
Poppyn pennut 7vk ikäisenä >>>