PENTUJA ODOTETTAVISSA VIIVILLE JA RÖLLILLE 10.7.2015

Viivi ja Rölli saivat toisensa , jota oli jo pitkään odotettukin. Viivillä (Villi-Joikhu Hymyhuuli) ja Röllillä (Puurattaren Tuulen-Velho) molemmilla on pentueita aikaisemmin. Viivillä viime vuodelta yhdet ja Röllillä on kaksi aikaisempaa pentuetta , joista toinen minulla mutta vailla jatkoa. Siksi halusin nyt käyttää Rölliä uudestaan. Mukava uros ja kun voi olla että Meten ja Röllin pentueesta ei tule jatkoa. Astutus sujui ongelmitta ja sopuisasti pariskunnan hoitaessa sen yhteistuumin. Viivin omalta sivulta voit lukea lähemmin hänestä, ja myös Röllin juttuja voit lukea myös tältä uutis sivulta kun kelaat tarpeeksi alas, jossa on Meten ja Röllin juttu. Molemmat koirat ovat olleet terveinä , ja Viivi on nyt pian 3 vuotias ja Rölli on kohta 5 vuotias koiraherra. Rölli on vilkas kuten Viivikin ja molemmat ovat erittäin kilttejä ja toimeen tulevia. Olenhan tuntenut Röllin jo kauan ja seurannut milloin missäkin tilaisuudessa Röllin toimia. Pentue on Pompentaudista vapaa kun molemmat ovat terveitä polveutumisen perusteella.  Nyt siis pentuja odotellen. Pentueesta sijoitan nartun jatkoon.  Viivi käy ultrassa neljän viikon kohdalla eli 8.6.15 jolloin tiedämme enemmän. Tulos siitä tulee tähän uutiseen. Astutuksen onnistumisen perusteella , siis voidaan pentuja odotella. 
Viivin ultra tänään näytti positiivista, lääkäri laski 5 pentua , se ainakin ja joskus voi myös tulla ylläripentuja. Nyt siis jatkuu odotus Heinäkuun alkuun. 

Kennel Villi-Joikhu

Puurattaren Tuulen -Velho , Rölli, Lonkat A/A , Silmät terveet, polvet 0/0 ja kyynärät 0/0 Pompen tauti terve polveutumisen perusteella. 

Kennel Villi-Joikhu

Kuva: Mervi Kari  Villi-Joikhu Hymyhuuli Viivi , Lonkat A/A , Silmät terveet, Polvet 0/0 ja kyynärät 0/0 Pompen tauti terve polveutumisen perusteella.