VIIVIN JA RÖLLIN PENNUT SYNTYIVÄT 10.7.2015

Viivin ja Röllin pentujen syntymä aika läheni ja elin todella jännityksessä, että miten homma menee, kun Viivillä oli vuoden takainen keisarinleikkaus takana edellisten pentujen kanssa. Lämpö tipahti ja siitä alkoi odotus. Tiesin jo ennestään, että Viivillä tämä vaihe oli kestänyt yli 30 tuntia, joten siihen varauduin nytkin. Tämä aika on odottavalle pitkä. Yö valvottu ja vihdoin alkoivat supistukset perjantai aamulla. Kauaa ei siinä kulunut kun ensimmäinen pentu oli tullut maailmaan. Jännityksessä olin edelleenkin siitä miten jatko sujuu. 
Pentujen syntymä välit olivat aika pitkiä ja Viivi tuumikin,että HILJAA HYVÄ TULEE. Synnytys eteni ja vihdoin pentu tuli maailmaan. Viivi oli tietysti kaiken HUOMION KESKIPISTE ja hoiti heti pentunsa ja kuten viimeksikin omasi tosi HELLÄT TUNTEET. Viivi hymyili ja oli rauhallinen, mistä iloisena mietin, että tämähän on nyt HARMITON HOMMA. Aikaa kului ja pentuja oli syntynyt jo neljä. Viivi punnersi taas yhtä pentua ja sieltähän se tuli ja taas ajattelin ,että HIENOSTI HOIDETTU Viivi. Ultrassa oli näkynyt viisi pentua, mutta Viivin ilmeestä tiesin,että siellä oli vielä joku pyrkimässä meidän joukkoon. Niin kävikin ja kuudes pentu syntyi. Aivan ihanaa niin Viivistä kuin minustakin, että kaikki meni hyvin. Eli tähän voidaankin todeta, että HYVIN MENI SITTENKIN. No tässä olivat myös pentujen nimet. Mitään nimiskaalaa kun ei ennalta ole, joten ne sitten vain tulevat päähän. Viikon kuluttua viikkokuvista selviää kuka on kukin. 
Pentuja syntyi siis 2 urosta ja 4 narttua. Riistoja ja Soopeleita. Oletan, että noista tummista tulee riistoja. Rakkaudella hoidetut, sirutetut ja eläinlääkärin tarkastamat pennut luovutetaan uusiin koteihin 28.8.15 . Pentueesta on vapaana 1 uros. Vapaa uros on Harmiton Homma. Viivi on DM-geenitestattu ja todettu tervegeeniseksi. Tämän sairauden mahdollisuutta pentueessa ei siis ole. Kaikki pennut ovat nyt varattuja.

Kennel Villi-Joikhu

Viivi pentuineen , pennut vajaan 1vrk vanhat. 
Viivin pennut 1vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 2vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 3vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 4vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 5vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 6vk ikäisenä >>>
Viivin pennut 7vk ikäisenä >>>