VENNYN JA PYRYN PENNUT SYNTYIVÄT 11.7.2015

Myös Vennyn ja Pyryn pentujen syntymäajankohta oli käsillä, olihan Venny ja Viivi astutettu lähekkäin. Varasuunnitelma oli valmiina jos nyt sattuisi niin,että pennut rupeaisivat syntymään yhtaikaa. Mammat olivat varmaan supattaneet keskenään, että ihan niin kiirusta eivät halunneet. Kun Viivi lopetti , aloitti Venny tutulla lämmönlaskulla. Siitä yleensä ajatellaan meneväksi n. vuorokausi avautumisaikaa, Niin mietin minäkin tapahtuvaksi. Lämpö laski päivällä , joten yö menisi varmaan hyvin ja siksi kun kaikki tulivat loistavasti toimeen keskenään, tarkoittaen Demiä, Deisiä ja Dixiä, olimme kaikki Vennyn pesähuoneessa yöpuulla. Viivi omassa valtakunnassaan yläkerrassa.
Valvonut olin Torstaista lähtien myös yöt, joten univelkaakin oli karttunut. Laitoinkin kellon varmuudeksi soimaan määräväliajoin. Kävin katsomassa Viiviä pentuineen ja valvoin Vennyä. Kuinka ollakaan olin kuitenkin nukahtanut takkahuoneeseen missä Vennyä valvoin, aika sikeään uneen. Heräsin ähkinään ja ääniin. Venny pentulaatikossa ja kaikki tytöt mummo Deisi, kaveri Demi ja Dixi päät pentulaatikossa ja ilmeet sellaiset että, hei me ollaan tehty DIILI. Minä nousen katsomaan ja kas Vennyllä on jo kolme pentua , märkiä mutta putsattuja, ei istukoita, joten Venny on varmaan ne syönyt, kalvot poissa ja Venny ylpeänä kuin DIIVA, että minähän osaan. No siitä homma jatkui ja tietysti sitten muut pois tilanteesta ja nopeaan tahtiin Venny synnytti ja vaivatta. Avautumisvaiheessa illalla Venny oli pedannut laatikon niin kuin paikalla olisi DYNAMIITTI käynyt. Pitänyt myös örinää ja ääntä , joten siitä DESIBELI nousi. Nämä jo syntyneet ensimmäiset pennut olivat olleet ne joita en ollut nähnyt. Se on tietysti ollut DEBYYTTI. Eli heidän ja tietysti koko pentueen ensiesiintyminen. Venny on aivan ihana luonne ja ei ärise pärise tuossakaan tilanteessa vaan on DIPLOMAATTI. Jälleen tuli näin pentujen nimet ja ainahan ne kertovat jotain tilanteesta , tapahtumasta tms. Syntyi sitten vielä 7:s pentu, mutta se ei valitettavasti ollut elinkykyinen ja meni taivaaseen. Kuten joku viestissään totesi on se nyt tämän sisarusparven suojelusenkeli. Venny ymmärsi asian ja hoitaa nyt kuutta pentuaan hyvin . Varmuudeksi, kun jälkisupistukset olivat tosi voimakkaat ja synnytyksen alku hiukan hämärissä istukoiden suhteen, käytiin tarkastuksessa tarkistuttamassa, että mitään pentua ei ole jäänyt tai isosti jälkeisiä kohtuun sisään. Kaikki oli kunnossa. Vielä saat jännittää nimiä , kuka on kukin selviää viikon päästä viikkokuvista, Ne tulevat tähän uutiseen kuten ennenkin. 
Pentuja on siis 6 joista 3 urosta ja 3 narttua. Luovutus on pennuilla 29.8.2015. Pentueesta on vapaana 1 narttu.Värit ovat Dominoa ja dominoa, ehkä tuolla on kerma myös, tai sitten se on aivan vaalea domino. VENNYN JA PYRYN PENNUT OVAT NYT VARATTUJA. Pentueen vanhemmista on tehty DM-geenitestit ( Degenerative Myelopathy) ja Venny on todettu kantajaksi ja pentueen isä Pyry on tervegeeninen. Sairauden mahdollisuutta pentueessa ei ole. 

Kennel Villi-Joikhu

Venny pentuineen , pennut vajaan 1vrk vanhat. 
Vennyn pennut 1vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 2vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 3vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 4vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 5vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 6vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 7vk ikäisenä >>>