PENTUJA ODOTETTAVISSA VENNYLLE JA PYRYLLE 13.7.2015

Venny (Villi-Joikhu Jalokivi) ja Pyry ( Nennikka Gurgu) saivat toisensa pusuttelun merkeissä. Vennyllä ei ole aikaisempia jälkeläisiä , mutta Pyryllä on yhdet jälkeläiset ennestään , jotka ovat saaneet myös katselmus menestystä. Venny ja Pyry eivät ole loppukehiin yltäneet. Venny täyttää 2v , pentujen ollessa reilusti alle luovutusiän ja Pyry täyttää pian 4v. Pyryn jälkeläisiin olen tutustunut lähemmin ja ihan mukavaa porukkaa. Pyry itsekin on ihana koirapersoona. Pyry on myös luonnetestattu erittäin hyvän pistemäärän kera. Tässä Pyryn omistajan kertomaa Pyryherran luonteesta:” Pyry on luonteeltaan ystävällinen, avoin, vilkas , sosiaalinen ja kultainen iskä, antaa 5kk vanhan pennun aina syödä ensin , vieläpä omasta kupistaan. Kaikin puolin ihana koira, hyvä hakukoira, työskentelee itsenäisesti, mutta on tottelevainen .”  Vennyn omalta sivulta voit lukea lähemmin Vennystä ja Venny olikin kiltti astutuksen aikana , eikä ollut perinyt mamma Deisin äreilyä. Venny sanoi Pyrylle että Jees. Venny käy ultrassa heti Viivin jälkeen eli 9.6.15 jolloin tiedämme asiasta enemmän mutta kun astutus on onnistunut niin pentuja toiveissa on. Ultra tulos tulee tähän uutiseen. 
No niin Vennyn ultrasta on kotiuduttu ja kyllä se näytti pieniä masuasukkeja. Kantava mamma siis on. Lääkäri laski Vennyn kohdalla 6 pentua ja nyt jatkuu odotus Heinäkuun alkuun. 

Kuva:Katja Tuominen

Kennel Villi-Joikhu

Nennikka Gurgu , Pyry Lonkat B/B ja silmät terveet, Polvia ja kyynäriä ei ole tutkittu, Pompentaudin geenitesti terve ja prcd-PRA geenitesti A-luokkaa eli terve. Luonnetestattu erittäin hyvin pistein 172p. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Jalokivi , Venny Lonkat B/B Silmät terveet , polvet 0/0 ja kyynärät 0/0 pompen terve polveutumisen perusteella.