SUUNNITELMIA VUODELLE 2016

On ollut aika pohtia tämän vuoden asioita, narttuja yhdistelmiä ja etsiä sulhoehdokkaita. Kaikkihan ei aina toteudu, mutta suunnitelmia on ja katsotaan sitten miten juoksut tulevat, etteivät tulisi ihan yhtaikaa. Periaatteena pariskunnan toisiaan täydentäminen, luonne , rakenne ja tietenkin terveysasiat pitää olla kunnossa molemmilla osapuolilla. Nartuista voi lukea tietoja lähemmin sukutaulut sivuilta. Juoksuja siis odotellen. Villi-Joikhu Pohtiva Piika x Millanun Nappi, olisi ajatuksissani, Turria yritin jo aikaisemmin mutta Lumo jäi tyhjäksi. Turrilla ei ole jälkeläisiä ennestään. Villi-Joikhu Jalokivi x Nennikka Miedas, molemmilla on jälkeläiset ennestään ja sain vielä mahdollisuuden Morizin suhteen kun Sirun kanssa nähtiin vain 1 pentu. Toivottavasti onnistuu. Moriz on mukava vanhempi koiraherra.Villi-Joikhu Exelentti x Reppulin Niv-Arnor tai Tuiskuturkin Aaro heillä ei ole aikaisempia jälkeläisiä. Molemmat koirat olen tavannut pevisan merkeissä. Villi-Joikhu Elon Lämmin Henkäys x Nereaneidon Haaveen Voitto , ei kummallakaan jälkeläisiä vielä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa. Villi-Joikhu Oikeasti Osattu x Reppulin Niv-Arnor tai Nereaneidon Onnen Unihiekka, Sellan juoksu painottuu loppuvuoteen. Näillä koirilla ei ole jälkeläisiä ennestään. 

Tässähän sitä suunnitelmaa , katsotaan sitten miten ne menevät , paljon tietysti riippuu juoksujen ajoittumisesta mutta niitä odotellaan tuossa narttujen järjestyksessä. Vuosi lähti käyntiin huonosti kun ensin Lumo jäi tyhjäksi ( onneksi on jälkeläiset olemassa) ja nyt Sirulla vain 1 pentu ultrassa. Koskaanhan sitä ei tiedä , ihminen suunnittelee ja sitten luonto, luoja hoitaa loput. Mutta nyt lähdetään näistä uusista ajatuksista ja tulevat sitten aikanaan uutisiin. Toivotan kaikille hyvää alkanutta Vuotta 2016.