VILLI-JOIKHU JUHLAHETKI, DANI ETSII UUTTA KOTIA JA PERHETTÄ

Kuten otsikko kertoi Villi-Joikhu Juhlahetki Dani etsii uutta kotia ja perhettä. Dani on 2vuotias ja ollut sijoituksessa 1 aikuisen ja kahden lapsen perheessä. Perhe päätti luopua koirasta lähinnä ajanpuutteen vuoksi, Dani on vilkas ja tekeväinen koira. Dani on pevisa tutkittu silmät terveet ja lonkat ovat A/A. Tutkittu Lokakuussa 2015. Polveutumisen nojalla on Pompen terve ja geenitestattu DM osalta ja on terve. Danin emä on entinen sij.narttuni Hämypesän Hulina , josta löytyy sukutaulut sivulta oma sivu samoin sen emä ja vielä sen emä jne, joten narttulinjan tunnen hyvin. Danin isä on Riihisillan Onnenpotku. Dani tuli meille odottelemaan uuden perheen löytymistä, toivon koiran kannalta, että uusi perhe löytyisi mahdollisimman pian. Dani voidaan sijoittaa tai sitten ihan omaksi kaveriksi. Mihinkään kiertokapulaksi en koiraa anna. 

Dani on ollut täällä välillä hoidossa jos minulla on ollut siihen mahdollisuus , ollut mukana katselmus ja näyttely reissulla. Pärjäsi hyvin. Urosta en kuitenkaan laumassa voi pitää kun on juoksuisia narttuja ja mamma koiria pentuineen. 

Jos asia kiinnostaa ja olet valmis antamaan koiralle kodin niin ota yhteyttä. Yhteystietoni ovat etusivun alalaidassa. Keskustellaan lisää.
Dani muutti uuteen perheeseen ja kotiin 20.1.16

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Juhlahetki , Dani