JOHKAN JA TUISKUN PENNUT SYNTYIVÄT 31.3.2018

Jännitystä aina piisaa joka synnytyksessä ja varsinkin kun on monta pyhäpäivää , kun ei koskaan tiedä joutuuko lähtemään lääkäriin. Johkan lämpö laski ja siitä alkoi tasan vuorokauden odotus ja homma käynnistyi. Johka oli tosi rauhallinen koko ajan ja kaikki meni hyvin . Edellisistä astutuksista ja Johkankin kohdalla tuli tutuksi Neste asemat, josta sitten lähti nimet tulemaan. Niin Neste asema kuin moni muukin on PAREMMAN PYSÄHDYKSEN TAKTIIKKA, aina kaikki ei suju kuten olet itse ajatellut ja toivonut ja joskus suunnitelmat muuttuvat, mutta nyt tuli PARTNERI PARHAIN PÄIN, pennut tulivat n. puolen tunnin välein ja Johkakin ehti huokaista välillä , vaikka olivat kookkaita niin vaikeutta ei ollut , no joitain istukoita jäi tulematta , ja toivottavasti se ei jatkossa aiheuta tulehdusta. Nyt ponnistaa Johka seuraavaa ja tuumii; ihanaa on auringon paistaessa sisälle ,että tämähän on niinkuin PARHAAT PARRASVALOT , taas puoli tuntia ja PARTY PARAATI , senkun jatkuu. Autan Johkaa ja näin yhteishengessä pannaan PARISUHDE PAREMMAKSI, 5 pentua on nyt maailmassa ja Johka katselee katrastaan , huokaa jälleen puoli tuntia ja PIKANTTI PÄÄTÄHTI , on syntynyt. Nyt on 6 ja ultran mukaan on vielä yksi tulematta. Odotellaan ja Johka työntää , nyt se viimeinenkin syntyy ja Johka tuumii; tämä on nyt PRIIMUS PROJEKTI. Tässä siis pentujen nimet. Viikkokuvista näkee sitten kuka on kukin .

Siis 7 pentua. 3 urosta ja 4 narttua , kuten ultrakin näytti lukumäärän, parkkivoittoinen ja yksi kerma. Kaikki pennut ovat varattuja. Pentujen luovutus lähtee 19.5.18 jolloin ovat 7vko vanhoja. Pennut ovat sirutettuja sekä Kaisa lääkärin tarkastamia, ja rakkautta niiltä ei puutu. Johka mamma antaa oman osansa ja minä oman osani. Pentueesta sijoitetaan narttu jolle on perhe valmiina. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen. 

Kuvassa pennut ovat vajaan 1vrk vanhoja. 

Johkan pennut 1vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 2vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 3vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 4vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 5vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 6vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 7vko ikäisenä >>>