PENTUJA TOIVEISSA JOHKALLE JA TUISKULLE 2.4.2018

Villi-Joikhu Mimmi Matkalla Maineeseen , Johka on astutettu onnistuneesti , Crystal Homma Hoidetaan nimisellä uroksella. Sulho ei ollut ensiksi ajateltu , mutta mukava ja komea poika. Omistaja kuvailee Tuiskua näin :” Lunta ja pakkasta rakastava Tuisku , Riehakas ilopilleri, Omistushaluinen sydänystävä , Äönekäs vartija , Camelboots äijä, sekä Herkkusuinen nautiskelija. ” Joskus asiat eivät mene niin kuin on suunniteltu ja varasulho on tarpeen. Homma sujui kyllä pojan nimen mukaisesti , siis homma hoidetaan ja säpäkästi. 

Johka , on pian 2v , hyvin kypsä narttu , ja aivan ihana luonteeltaan . Hänestä löydät lähemmät tiedot sukutaulut sivulta. Pentu asioissa tietenkin ensikertalainen. Sulho puolestaan on vilkas ja eloisa uros , Sininen parkki poika. Täyttää syksyllä 3v. Ensikertalainen hänkin. Miellyttävä koiraherra, jonka sukutaustaa tunnen , kun suvussa on omia kasvattejani , joiden taustat tunnen hyvin , samoin mukavaa jälkeä on tehnyt suvussa oleva vanha herra Nennikka Miedas jota olen itsekin käyttänyt. 

Johka käy ultrassa neljän viikon päästä ja toivottavasti saamme positiivisen tuloksen. Pentueesta sijoitetaan narttu. Ultra tulos tulee tähän uutiseen .Johka kävi ultrassa ja tulos oli kovin positiivinen , lääkäri Päivi laski 7 pentua. Odotus jatkuu ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin .

Villi-Joikhu Mimmi Matkalla Maineeseen , Johka . Lonkat A/A , silmät terveet, polvet ja kyynärät 0/0. Pompen ja Dm vapaa polveutumisen perusteella ja Pra-prcd otetaan vielä . 

Crystal Homma Hoidetaan , Tuisku . Lonkat B/C, silmät terveet, polvet 0/0 , kyynärät 0/0. Pompen, Dm ja Pra-prcd vapaa polveutumisen perusteella .