PENTUTOIVEITA HALLALLE JA RASMUKSELLE 19.6.2018

Hallan juoksu tulikin yhtaikaa Kuuran kanssa , ja niin oli myös tämän yhdistelmän aika. Yleensä ei aivan päällekkäin ole pentueita mutta näitä kahta ei voinut siirtääkään. Joten niin Rasmus ja Halla saivat toisensa. Seitavuoren Saletisti Natsaa eli Rasmus on kahden pentueen isä ennestään ja on 7 vuotias innokas koira. Mielessä on tämä koiraherra ollut jo pitkään. Reipas mukava tuttavuus. Halla taas on ensikertalainen 4 vuotias ja kun on kysymys sijoitusnartusta niin tässä tuli aika vastaan , eikä sitä enää voinut siirtää. Hallasta löydät tiedot hänen omalta sivultaan sukutauluista. Geenitesti asiat ovat kunnossa ja pentue on polveutumisen perusteella vapaa Pompesta, Pra-prcd:stä ja Dm :stä . Halla käy ultrassa Toukokuun puolivälissä ja tulos tulee kuten ennenkin tähän uutiseen. Pentueesta sijoitetaan narttu. Pidämme nyt peukut pystyssä. HALLAN ULTRA NÄYTTI POSITIIVISTA , NÄKYI 5 PENTUA. ODOTUS JATKUU , JA UUTINEN SYNTYNEISTÄ TULEE AJALLAAN UUTISIIN. 

Seitavuoren Saletisti Natsaa, Rasmus. Silmät terveet, Lonkat A/A, Polvet 0/0 ja kyynärät 0/0. Pompen ja Pra-prcd:n osalta terve polveutumisen perusteella, Dm testattu terveeksi. 

Villi-Joikhu Hienohelma ,Halla . Silmät terveet, Lonkat A/A, polvet ok, kyynärät 0/0. Pompe, Pra-prcd ja Dm testattu terveeksi.