PENTUTOIVEITA KUURALLE JA LAKILLE 14.6.2018

Jo kauan mielessä ollut yhdistelmä sai tänään siunauksensa ja pentutoiveita on Kuuralle. Sulho on kahden pentueen isä nyt 9vuotias koiraherra Taikapuro Loimu , kutsumanimeltään Laki . Lakiin tutustuimme jo viimevuonna vierailun merkeissä ja Kuurakin oli tuolloin mukana . Laki on innokas tyttöjen perään , uroksille sanotaan mur mur , mutta hallitusti. Minut Laki valloitti . Luonteeltaan Laki on avoin ja ystävällinen , touhukas koira. Tykkää olla maalla vaikka automatkat eivät mieleen olekaan. Mutta kaikessa pärjää. Laki tykkää kosiskella ja pusutella. Välillä äänekäskin mutta asiaa. 

Kuura on kiltti , ystävällinen ,toimeen tuleva koira , mutta tiettyä vahvuutta luonteessa on. Kuurasta voit lukea lähemmin hänen omalta sivulta , jonka löydät sukutaulut osiosta. Molemmat parit ovat kaikista geenitestattavista . Pompe, Dm ja Pra-prcd vapaita joten niin on koko pentuekin . Kuura on ensikertalainen ja pentueesta sijoitetaan narttu . Ota rohkeasti yhteyttä asian tiimoilta niin keskustellaan jos se olisi se oma ratkaisu. Toiveissa on myös sinistä väriä sillä Kuura on itse sininen ja Laki on aikaisempaan pentueeseen sitä periyttänyt. Kuura menee ultraan neljän viikon päästä ja se tulos tulee tähän uutiseen. Nyt peukut pystyyn. KUURA KÄVI TÄNÄÄN ULTRASSA JA VALITETTAVASTI OLI TYHJÄÄ TÄYSI. PENTUJA EI SIIS TÄSTÄ OLE TULOSSA. SEURAAVASTA JUOKSUSTA YRITYS UUDESTAAN , MUTTA SULHO ON TOINEN .

Taikapuro Loimu Laki , Lonkat B/B, Silmät terveet, kyynärät 1/0 polvet -. Pompe, Pra-prcd ja Dm testattu terveeksi. 

Villi-Joikhu Viehkeä Viettelys , Kuura , Lonkat A/A, Silmät terveet , polvet 0/0 , kyynärät 0/0. Pompe ja Dm terve polveutumisen perusteella , terveeksi testattu Pra-prcd :n osalta.