LADAN JA RUBENIN PENNUT SYNTYIVÄT 26.9.2019

Ladan Villi-Joikhu Omenankukan lämpö laski illalla 25.9 ja tästä alkoi odotus. Avautuminen oli alkanut. Lada on herkkä koira ja olinkin pyydellyt entisen sij.narttuni omistajaa Aunea auttamaan ja hänelle myös tässä iso kiitos. Sillä olin ennakoinut mahdollisen kipuherkkyyden, joka voi sitten asian edetessä teettää kaikenlaista, johon ei kaksi kättä riitäkään. Aune tulikin seuraavana päivänä. Yö meni hyvin, päätin käydä äkkiä kaupassa tässä lähellä ,joten aikaa ei siihen kovin kauaa kuluisi. Diiallekin piti hakea silmätipat kun oli kehittänyt silmätulehdusta. Kun tulin takaisin olikin supistukset alkaneet ja pentuvettäkin mennyt. Aika nopsaan, siihen kului 15 tuntia. Sitten kului jonkin aikaa n. puoli tuntia kun ensimmäinen pentu näki päivänvalon , joka olikin Ladalle se ensikivun paikka ja kiitos Aune kun autoit, Aune piti Ladaa ja autoin pennun maailmaan. Mamma Lada on kuin ELOHOPEA ja niin ovat varmaan pentusetkin , vauhtia ei tule puuttumaan. Ladakin selvisi hyvin ensireaktiostaan ja synnytys eteni. Tuollaisessa kiputilanteessa on vaara ,että emä kokee kipua ja tavallaan vahingossa saattaa purra sitä joka siinä ensin on , joten parempi että meikäläisen käsi kuin pentu. Tämä siis ennakoitiin ja kaikki sujui. Se reaktio menee nopeasti ohi ja homma jatkuu. Kuluu 12min ja tulee pentu , Lada pärjää hyvin ja tämähän on ETEVÄ EDELLÄKÄVIJÄ, Ladalla on paljon virtaa ja kun on kyse lappalaisista niin on kyseessä EHTA ERÄNKÄVIJÄ , sitten tulee tauko kuluu 40min ja Lada työntää tulee pentu jolla onkin istukka kiertynyt kaulan ympäri ja pentu on eloton , nopeasti elvytys käyntiin ja sitten sydämeni sykähtää tulee ELONMERKIT , pentu on elossa ja sen rääkäisy ei jätä tulkinnanvaraa. Asiassa olisi voinut käydä huonosti . 

Sitten odottelua kuluu 20min. ja syntyy viimeinen pentu. Kyllä Lada hoiti homman hyvin ja on varmasti,EHTYMÄTÖN ENERGIALÄHDE.

Lada pentuineen . 

Ladan pennut 1vrk vanhat. 

Tuossa edellä olikin pentujen nimet ja viikkokuvista näkee sitten kuka on kukin. Pentujen luovutus asettuu 14.11.19 lähtien ja kaikki pennut ovat varattuja. Lada hoitaa pennut hyvin ja minä olen se jokapaikan höylä ja kaikkea mitä koirulit voivat toivoa. Pennut hoidetaan rakkaudella ja luovutetaan sirutettuina ja Kaisa lääkärin tarkastamina. 

Ladan pennut 1vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 2vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 3vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 4vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 5vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 6vko ikäisenä >>>
Ladan pennut 7vko ikäisenä >>>