PENTUTOIVEITA LADALLE JA RUBENILLE 29.9.2019

Ladan Villi-Joikhu Omenankukan juoksu alkoi odotetusti ja matkattiin sulhon luo , mutta ajateltu sulho ja Lada ei sitten onnistunutkaan , joten matkattiin varasulhon luokse , joka sitten onnistui kahteen kertaan hyvin ja nopeasti. Varasulho on aina hyvä olla kun ei koskaan tiedä miten asia menee. Vara sulho oli minulle tuttu aikaisemmin , koska olen kerran Rubenia käyttänyt , mutta ei tullut kuin kaksi pentua joista toinen sitten menehtyi. Nyt on pentutoiveet olemassa ja toivomme parempaa onnea . Rubenilla on siis aikaisemmin 2 pentuetta. Ruben on viralliselta nimeltään Piiparipojan Larkin ja on nyt 9vuotias. Lada on 2v. ja ensikertalainen. Ultra tulos tulee tähän uutiseen 4:n viikon kuluttua. Pentueesta sijoitetaan narttu ja sen suhteen on vielä kaikki auki ,eli mitään en ole vielä sopinut, vaikka keskustelua on asiasta ollut. Nyt vain pidetään peukut pystyssä . Ladan oman sivun sukutaulun kera löydät sukutaulut sivuilta. Jos sinua kiinnostaa sijoitus narttu, niin ota rohkeasti yhteyttä ja asia puheeksi. 

Lada on DM suhteen ok, Ruben on todettu kantajaksi , joten DM kantajuus on pentueessa mahdollinen. Lada kävi eilen ultrassa ja on kantava, 5-6 pentua. Nyt toivottavasti kaikki jatko sujuu hyvin. Pentujen syntymä tulee ajallaan jälleen uutisiin. 

Villi-Joikhu Omenankukka , Lada . Lonkat A/A , Polvet 0/0, Kyynärät 0/0 silmät terveet. Pompe terve polv. perusteella , Dm ja Pra-prcd terve. 

Piiparipojan Larkin , Ruben , Lonkat B/B, Polvet 0/0, Kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Pompe ja Pra-prcd terve , Dm kantaja.