PENTUSUUNNITELMIA JA MIETTEITÄ VUODELLE 2020

Vuosi lähenee loppuaan ja on taas aika miettiä tulevaa vuotta. Jouduin kaksi narttua tältä vuodelta siirtämään ja hieman sumaa sitten kertyy. Mutta ainahan se on niin ,että nämä ovat suunnitelmia ja mietteitä ja tuleva vuosi näyttää miten asiat toteutuvat ja juoksut tulevat ja astutukset sitten onnistuvat. Juoksua loppuvuoteen tai heti alkuvuoteen on odotettavissa nartuille Villi-Joikhu Luojan Kiitos Vimmalle sekä Villi-Joikhu Freesi Friidu Nanalle. Vimman sulhoksi olen ajatellut jo kertaalleen käyttämääni Stenkaa , joka sai vain yhden pennun aikanaan Diian kanssa. Nanalle olen kaavaillut omaa kasvattiani Villi-Joikhu Kesän Herkkä Hetki Dio. Diolla ei vielä ole jälkeläisiä ja käyttämättömiä uroksia onkin hyvä saada mukaan . Tämä vuosi onkin omien kasvattien vuosi jos siis kaikki vain onnistuu. Villi-Joikhu Elämän Eväät Yoko saisi sulhokseen myös käyttämättömän uroksen Villi-Joikhu Meno Päällä Mennen Tullen . Villi-Joikhu Laulava Lojaali Leidi Hallapuolestaan saisi sulhoksi ei kasvattini mutta vielä käyttämättömän herran Nennikka Gergesin. Hallan ja Yokon juoksuja on vaikea ennakoida ,sillä on ollut vain yksi juoksu heillä molemmilla juoksut alkoi myöhään ja väliä en vielä tiedä , mutta kevääseen ehkä menee. Keväällä 2v täyttävä Villi-Joikhu Parhaat Parrasvalot Mila , hänelle olen ajatellut myös käyttämätöntä poikaa jolla olen kyllä yrittänyt mutta ei sillä kertaa onnistunut . Koiruli on Villi-Joikhu Elon Rikkaus. Kesemmällä 2v täyttävä narttu Villi-Joikhu Toivorikas Toiveuni Unna , saisi parikseen kasvattini Villi-Joikhu Otollinen Tähtäys.Loppuvuoteen tai vuoden vaihteeseen tulisi kaksi narttua Villi-Joikhu Mietteliäs Matriarkka Saga ja Villi-Joikhu Voittaja -Ainesta Haldi mikäli hänen pevisat on kunnossa. Haldi menee lähiaikoina tutkimuksiin. Heille sulhot vielä mietinnässä . 

Eiköhän tässä niitä ollutkin . Villi-Joikhut Viettien Vipinä ja Desibeli ovat myös nimet urosrintamalla jos jonkun kanssa sitten ei onnistuisikaan. Nartuista voit lukea heidän omilta sivuiltaan osiosta sukutaulut. Omat kasvattini urokset löytyy jalostus uroksia osiosta, joissa tietoa ja kuvat pojista. Nyt siis odotellaan tulevaa ja uutisiin tulee tottakai asiat ja tapahtumat kun ne ovat ajankohtaisia ja toteutuneet.