PENTUTOIVEITA HALDILLE JA HOHDOLLE 21.1.23

Haldin Villi-Joikhu Voittaja-Ainesta, juoksua odottelin tuohon Joulukuuhun, mutta sepä tupsahtikin kuukautta aikaisemmin. Sulho Hohto, Villi-Joikhu Kukkurakaupalla Onnea oli valittu jo hyvissä ajoin. Onnea matkaan tarvitaan myös astutuspuuhiin, sillä ei ne kaikki aina onnistu kuten on toivottu ja suunniteltu. Varauroksiakin oli , mutta Hohto hoiti homman Haldin kanssa hyvin nopeaan ja mallikkaasti.

Käytiin vähän ensin tutustumassa Hohtoon ja astuminen onnistuikin , mutta päivä oli varsin väärä ja jatkettiin odottelua. Progen ollessa kohdillaan suunnattiin Hohdon luo ja nyt hyvin onnistui ja oikeaan aikaan. Haldista löydät enemmän tietoa hänen omalta sivultaan sukutaulut ja nimeä klikkaamalla aukeaa Haldin tiedot. Haldi on toiskertalainen , jolla on pentue aikaisemmin lähes parin vuoden takaa. Haldi on nyt 4vuotias ja nuoruus vuosistaan kehittynyt todella edukseen. Hohto, Villi-Joikhu Kukkurakaupalla Onnea on mukava uros, 2v7kk eikä aikaisempia pentueita vielä ole. Erinomainen luonne ja toimeentuleva ja Hohto asuukin kahden muun viriilin uroksen kanssa samassa kodissa. Hohdosta löydät tietoa jalostus uros osiosta, pentuesivulta löytyy kuva ja uutisista myös luonnetesti uutisia tältä vuodelta. Pentueesta sijoitetaan narttu, jolla on jo perhe valmiina. Nyt vain peukut pystyyn ,että homma tuottaa tulosta. Ultra on neljän viikon kohdalla ja tulos tulee kuten ennenkin aina tähän uutiseen. Pentue on Pompen, Dm, Pra-prcd ja IFT122-pran: n osalta polveutumisen perusteella terve.

Tänään oli se päivä , jolloin Haldi kävi ultrassa. Nyt onkin meidän ultraaja vaihtunut,sillä entinen vakituinen ultraaja lääkäri Päivi lähti pois Vetsetistä ja vaikuttaa ihan muulla paikkakunnalla. Nyt käydään ultrassa Leena lääkärillä, joka on alansa lisääntymistieteen erikoislääkäri. Tieto taitoa on. Nyt ultraan, joka näytti positiivista ja näkyi 7 pentua. Nyt odotus jatkuu ja toivotaan ,että kaikki sujuu hyvin jatkossakin. Pentujen syntymä tulee sitten ensivuoden uutisiin.

Villi-Joikhu Voittaja-Ainesta, Haldi. Lonkat A/B, silmät terveet tarkistettu viimeksi 7.6.22. Polvet 0/0. Sydän ok. Kyynärät 0/0. Selkä:LTV2, VA0, SP0.

Villi-Joikhu Kukkurakaupalla Onnea, Hohto. Lonkat A/A, silmät terveet. Polvet 0/0, kyynärät 0/0. Selkä: LTV0,VA0. Luonnetestattu 138p. Laukausvarma. Kuva: Disa Tanabe.