HALDIN JA HOHDON PENNUT SYNTYIVÄT 21.1.2023

No niin tästä se vuosi lähtee, ensimmäiset pentuset tänä vuonna. Haldi oli viimeksi vähän epäselkeä lämmönlaskussa, mutta nyt sain kiinni lämmön aleneman ja niin oli homma käynnissä. Avautuminen kesti 18 tuntia, minusta lyhyemmin mitä viimeksi. Vertailukohde kun oli edelliseen kertaan. Kun supistukset alkoi , soitin sovitusti Aunelle, joka lähtikin meille. Haldi oli kuitenkin aika nopea sillä pentu tuli ulos jo puolentunnin jälkeen juurikin siihen aikaan kun Aune oli portilla. Vaikka se nopsaan kävikin sai kuitenkin Haldi työntää kunnolla ja pentu olikin kookas. Siinä sitten sattui hässäkkää sen verran, että kun tietty tuntemuksia oli ison pennun ulos saamiseksi, niin Haldi nappasi minun kätösestä ja reikähän siihen tuli. Homma muistutti ,että olisi käynnissä TYRSKYAALLOKKO. Aunekin ehti sitten paikalle, kädelle ensiapu ja homma jatkui. Kului 15min ja toinen pentu tuli ongelmitta iso sekin , mutta nyt Haldin olo oli ok, ja varmaankin oli TAIVAALLINEN TAJUNNANVIRTA. Haldi työntelee ja kuluu jälleen 15min. kun pentu syntyy ja TERÄKSENLUJA TERAPEUTTI oli syntynyt. Päivänvaloa ei ollut kun oli yöaika. Kuluu 20min. supistuksia jälleen ja tulee pentu , Haldi tietää asiat ja onhan se TINKIMÄTÖN TIETOTAITO. Kuluu aikaa 25min ja supistuksia pukkaa, pentu tulee ongelmitta vaikka pentuset ei mitään pieniä ole. Jötkyjä terhakoita kavereita joten on ollut TODELLA HYVÄT TYKÖTARPEET. Odotellaan ja Haldi rauhoittuu , hoitaa pentuja ja odotellaan. Ultrassa oli pentuluku enemmän ja nyt oli tullut maailmaan 5 pentua. Odotellaan vielä. Nyt vien Haldin ulos pissille ja sitten pesulle. Kokeilen Haldin ja pentuja en enempää tunne , joten se on nyt tässä.

Pentuja tuli siis 5. 3 narttua ja 2 urosta. Pennut ovat varattuja. Luovutus pennuille lähtee 11.3.23. Pentueesta sijoitetaan narttu ja perhe on siis jo valmiina. Pentue on Pompen, Dm:n, Pra-prcd ja IFT-122 pra terve polveutumisen perusteella. Väriltään pennut ovat kaikki tummia ja aika näyttää miten sävyt kehittyy mutta riistoja varmaan ovat.

Tässä kertomuksessa tulikin jo nuo nimet , jotka taas ihmeellisesti tulvi päähän, vaikka mitään nimiskaalaa ei etukäteen koskaan olekaan. Tähän luotan jatkossakin. Viikkokuvat tulevat taas tähän uutiseen ja sitten selviää kuka on kukin. Kiitos taas Aunelle. Ihanalle apukätilölle.

Haldi pentuineen kuvassa pennut ovat 1vrk vanhoja.

Haldin pennut 1 vko ikäisenä
Haldin pennut 2 vko ikäisenä
Haldin pennut 3 vko ikäisenä
Haldin pennut 4 vko ikäisenä
Haldin pennut 5 vko ikäisenä
Haldin pennut 6 vko ikäisenä
Haldin pennut 7 vko ikäisenä