PENTUTOIVEITA FRIDALLE JA LENNILLE 20.3.2023

Vuosi suunnitelmiahan on ja tässä nyt Fridan Villi-Joikhu Rauhanaika ja Lennin Villi-Joikhu Fakiiri juttu. Juoksuista ei aina tiedä ne voi vaihdella, mutta nyt juoksun alettua astutus voitiin toteuttaa tähän kohtaan. Lenni on alunperinkin suunniteltu uros Fridalle ja hyvinhän se onnistuikin. Molemmat ovat ensikertalaisia, kummallakaan ei pentuja ennestään ole. Ensimmäinen kerta meni tutustuessa ja harjoituksen piikkiin ja Frida tarvitsee aina sisäistys aikaa. Seuraavana päivänä olikin toinen ääni kellossa ja ei siinä sitten kovin kauan mennyt. Uusinta toteutettiin seuraavana päivänä Lennin tullessa meille , kun Haldi oli pian synnyttämässä ja oli levoton, joten en sitten uskaltanut lähteä kotoa pois. Kiitos Lennin perheelle. Näin sitten meidän pihassa homma jatkui. Pentutoiveita siis on hyvinkin.

Ultra tulee neljän viikon kohdalle tuohon Helmikuun puolivälin tienooseen, sitten tiedetään tilanne tarkemmin. Ultra tulos tulee aina juuri tähän uutiseen. Fridasta löydät lähemmät tiedot hänen omalta sivultaan sukutaulut nimeä klikkaamalla kuvien kera. Lenni taas on oma kasvattini , jota olen jo miettinyt useamman vuoden. Luonteeltaan Lenni on toisaalta vilkas tarvittaessa ja toisaalta rauhallinen hyvähermoinen itsevarma uros. Lenni on tänä vuonna 6vuotta täyttävä ja Frida on hiukan päälle 2v. Lenni tulee toimeen joidenkin urosten kanssa jota hänellä on leikkikaverinakin, mutta toiset urokset ovat Lennin mielestä ei kiitos. Kiltti ja iloinen koira. Lenni on myös elänyt tähän asti terveenä ilman lääkärikäyntejä. Tämä pentue on Pompen, Dm:n , Pra-prcd ja IFT-122 pra terve polveutumisen perusteella.

Tänään oli ultran aika ja pentuja on tulossa. Lääkäri laski 6 pentua. Nyt odotus jatkuu ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin loppuun asti sekä myös sitten pentujen syntymäkin. Ultran pentuluku voi heittää , se on mahdollista ja sitten jatkossa näemme mitä maailmaan tuli.

Villi-Joikhu Rauhanaika, Frida. Lonkat A/A, silmät terveet, polvet 0/0, sydän ok, kyynärät 0/0, selkä: VA1, LTV 0.

Villi-Joikhu Fakiiri , Lenni. Lonkat B/A, silmät terveet, polvet 0/0 (ei voimassa), kyynärät 0/0, selkä: VA0, LTV0, SP0 puhdas.