PENTUTOIVEITA DISALLE JA OTAVALLE 6.4.2023

Disan, Villi-Joikhu Kolmas Kerta Toden Sanoo juoksua olin jo kauan odottanutkin ja vihdoin se alkoi. Kesti tovin ,ennen kuin päästiin astutus asioihin asti, mutta se hetki sitten koitti. Astutus oli helppo ja Otava ei aikaillut ja sujui tosi nopsaan. Otavalla ei ole kennelnimeä vaan oikea nimi on Otava ja se on jäänyt myös hänen kutsumanimekseen. Pariskunta oli ns. into piukeena, niin että kun astutus oli ohi ja Disa sisällä niin Disa sai hepulin riekkui, heitteli petialustaa ja toi lelua ja heitteli sitä ilmaan. Öristen mennessään. Kaksi onnistunutta kertaa ja sama juttu. Molemmat ovat ensikertalaisia. Nyt siis pentutoiveita on. Disan sivun löydät sukutaulut osiosta nimeä klikkaamalla tulee Disan oma sivu, jossa on lähempää tietoa hänestä.

Otava on 3vuotta täyttävä ensikertalainen uros, luonteeltaan iloinen ja seurallinen. Innostunut vähän kaikesta ja virtaakin riittää. Tottelevainen ja kiltti. Toimelias herra. Otavan isä onkin minun kasvattini ja Otava muistuttaakin isäänsä. Toimii eikä aikaile tai hötkyile.

Ultrassa käydään taas neljän viikon kieppeissä ja tulos tulee tähän uutiseen. Pentueesta ei ole tarkoitus sijoittaa narttua vaan on toiveissa jättää siitä tyttönen kotiin.

Disa kävi ultrassa ja tulos oli positiivinen. Lääkäri laski 4 pentua. Odotus jatkuu ja katsotaan sitten mitä maailmaan putkahtaa.

Pentue on Pompen , Pra-prcd:n ja IFT122-pra:n osalta terve polveutumisen perusteella. Dm kantajuus on mahdollinen kun Otava on Dm kantaja.

Villi-Joikhu Kolmas Kerta Toden Sanoo, Disa. Lonkat A/B, silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0. Sydän ok. Selkä: VA1, LTV4. Pompen, Pra-prcd, Dm, ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.

Otava. Lonkat A/A, silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0. Selkä: LTV0, VA0. Pompen, Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. Dm kantaja.