PENTUTOIVEITA HALLALLE JA VÄINÖLLE 14.10.2023

Hallan Villi-Joikhu Puskan Perheonni, juoksua oli odotettukin ja sulho valmiina ja tulihan se ja neiti matkusti tänne asiaa hoitamaan. Halla sopeutui laumaan hyvin , olihan ollut jo täällä aiemminkin. Juoksun edentymistä seuraten tuli oikea aika ja tuumasta toimeen. Päätettiin, että sulho tulee tänne meille , jossa on vähemmän häiriötä kuin vilkkaassa Helsingissä. Näin tehtiin ja pariskunta tutustui toisiinsa. Väinö Villi-Joikhu Täydellinen Takoja, oli ensin hämillään ja teki niitä näitä , oli kuitenkin hyvin kiinnostunut Hallasta. Halla puolestaan oli tyrkyttävä ja härnäsi pökki ja tökki häntä pörröllään sekä töni sulhoa. Näin hämillään olevaan Väinöön tulikin toinen meininki ja astuminen alkoi. Hiukan kokeillen ja sitten jäivät kiinni. Toisella kerralla homma menikin alta aikayksikön, kun Väinö oli päässyt homman makuun. Nimi on osunut kohdilleen. Näin oli siis pentutoiveet laitettu alulle. Nyt siis odotellaan ja toivotaan. Ultra sen sitten neljän viikon kohdalla jälleen näyttää ja se tulos tulee tähän uutiseen.

Hallasta Villi-Joikhu Perheonni , voit lukea hänen omalta sivultaan kun kurkit sukutaulut osiota. Kelaat nimen kohdalle ja siitä pääsee omalle sivulle jossa lähemmät tiedot. Väinö Villi-Joikhu Täydellinen Takoja on 4 vuotias ensikertalainen kuten on Hallakin joka on 2v.

Väinö on pehmeä , vähän sellainen pehmopoika. Uroksista ei niinkään tykkää mutta tulee toimeen kuitenkin. Pikkukoirat jotka räksyttää ei ole Väinön mieleen. Mutta tytöt tottakai. Väinö on kiltti ja kovin ihmisrakas , iloinen ja tavallaan hillitty koira. Miettii ja sitten tekee. Virtaa riittää kuitenkin. Väinö pärjää kaikkialla , vaikka ei niin pidä autoilusta mutta matkustelee silti. Nyt siis toivotaan ja odotellaan. Pentueesta sijoitetaan narttu ja sijoitusperhe on vielä auki. Jos sinä tunnet asian omaksesi niin ota reippaasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta. Halla kävi ultrassa tällä viikolla ja pentuja on tulossa. Ultra näytti 6 pentua , mutta lääkäri oli sitä mieltä ,että joku voi olla piilossakin. Toki sitten kun pennut ovat syntyneet näkee mikä tästä sitten piti paikkansa. Nyt odotus jatkuu ja toivotaan ,että kaikki sitten sujuu hyvin. Sijoitus perhe on nyt myös sovittu.

Pentue on Pompen, Dm:n , Pra-prcd ja IFT122- pra:n suhteen terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Puskan Perheonni, Halla. Lonkat B/B, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät terveet. Sydän ok. Selkä: LTV 0 , VA0. Pompen, Dm:n , Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Täydellinen Takoja, Väinö. Lonkat B/A, silmät terveet. Pompen, ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella. Dm ja IFT122-pra testattu terveeksi.