PENTUTOIVEITA SUSKALLE JA TAAVILLE 16.10.2023

Suskan Villi-Joikhu Häntähitti, juoksu koitti suht ajallaan ja tietenkin lähes yhtaikaa Hallan kanssa. Mutta näitä neitoja ja heidän juttujaan ei voinut mitenkään siirtääkään. Suskan asiat oli jo siirretty kahdesti aiemmin. Nyt siis tuumasta toimeen. Suska oli täällä yhtaikaa Hallan kanssa ja tulivat hyvin toimeen niin oman kotona olevan laumani kuin toistensakin kanssa.

Sulho Villi-Joikhu Tuulta Purjeisiin , Taavi saapui meille. Suska oli innoissaan häntä sivulla olihan hänen ottipäivät ok. Taavi sen sijaan tutki rauhallisesti pihan tehden omat kierroksensa , kävi välillä haistelemassa ja moikkaamassa Suskaa ja taas kierrokselle. Sitten kun se oli tehty niin voi perehtyä itse asiaan. Vähän yritystä ja aika kauaksi jäi joten otettiin avuksi meidän talon sivulla oleva rinne , jossa itse asiassa on tehty nämä hommat aiemminkin. Nytkin se osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Siinä onnistui ja kiinni olivat. Sovittiin homman uusinta seuraavana päivänä ja jälleen sama juttu Taavi piti ensin omat kierroksensa nyt tosin paljon vähemmän ,sillä olihan piha ja hajut jo tuttujakin. Sitten taas vähän kokeillen ja kuin sitten hakien sitä tuulta purjeisiin kunnon hyppy ja siinä olivat. Kääntyminenkin oli salamannopeaa. Kullakin on tietenkin oma tyylinsä. Näin siis pentutilaus tehty.

Suska Villi-Joikhu Häntähitti on päälle 3 vuotias ensikertalainen ja hänen omat sivut löydät jälleen sukutaulut osiosta , nimeä klikkaamalla tulee Suskan oma sivu, jossa on lähempää tietoa.

Villi-Joikhu Tuulta Purjeisiin , Taavi on ensikertalainen 4vuotias koiraherra. Pehmeä ja vilkas, virtaa riittää. Osaa rauhoittua tarvittaessa. Tulee urosten kanssa toimeen. Kiltti koira. Perhe kuvaileekin Taavia pehmopojaksi.

Pentue on Pompen, Dm:n ja Pra-prcd:n osalta terve polveutumisen perusteella. IFT122-pra kantajuus on mahdollinen, kun Taavi on kantaja. Suska käy ultrassa neljän viikon kohdalla ja tulos tulee tähän uutiseen.

Pentueesta sijoitetaan narttu ja sijoitusperhe on haussa. Jos tunnet sen omaksi asiaksi , niin ota yhteys ja jutellaan lisää.

Suskan ultra näytti , että pentuja ei ole tulossa. Valitettavasti. Jotain siellä on ollut mutta ne ovat poistuneet ja poistumassa, joten elävää elämää ei löytynyt. Asia vielä varmistetaan röntgenillä n. viikko puolitoista ennen laskettua aikaa, mutta en jaksa uskoa ihmeeseen.

Villi-Joikhu Häntähitti , Suska Lonkat C/C, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet. Sydän ok. Selkä: VA0 , LTV0. Pompen, Dm:n , Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Tuulta Purjeisiin, Taavi. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0(ei voimassa) silmät terveet. Selkä: VA1 , SP0 , LTV4. Pompen, Dm:n ja Pra-prcd:n osalta polveutumisen perusteella terve. IFT122-pra kantaja.