VILLI-JOIKHU HÄNTÄHITTI, ULTRA

Suska kävi eilen ultrassa ja siellä ei löytynyt eläviä pentuja. Jotain on ollut , mutta mitään normaalia elävää sikiötä ei löytynyt. Päivitinkin tätä siihen astutus uutiseen. Mikä on sitten syy se jää varmaan arvailujen peittoon. Näin joskus on , syitä voi olla yhteensopimattomuus uroksen kanssa, joku bakteeri asia , vaikka Suska on voinut hyvin eikä mitään sellaisia merkkejä ole ollut. Tai joskus on nartulla soluongelma. Että tiinehtyy mutta ei vie sitä loppuun asti. Myös herpes virus aiheuttaa tälläistä , mutta jokaiselle nartulle joka on astutettu annetaan herpes rokote , joten tämä syy on epätodennäköinen. Mutta niin tai näin, nyt ei pentuja tule. Varmistus vielä tehdään röntgenillä viikko,puolitoista ennen laskettua aikaa, mutta tuskin ihmeitä tapahtuu. Mietinnässä on vielä se ,että yritelläänkö Suskan kanssa uudestaan toisella uroksella. Tämä jää nähtäväksi. Jos näin tehdään ja onnistuu on ajankohta sitten ensi vuonna.