UUTISET 2008

NANAN JA VANJAN PENNUT SYNTYIVÄT  12.10.2008

Nanan pennut syntyivät pitkän ja piinallisen odotuksen jälkeen Sunnuntai aamuna, kaikki ei mennyt nappiin ja viimekädessä jouduttiin keisarinleikkaukseen , johtuen suuresta pentumäärästä joka vain ei tullut omin avuin ulos. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja maailmaan tuli 9 uutta Villi-Joikhua kaikkiaan uros voittoinen pentue. Pentueessa on 7urosta ja 2 narttua. Nartut ja yksi uros on varattu joten vapaana on 6 urosta väreiltään parkkeja valkoisin merkein ja mustia valkoisin merkein. Viikkokuvat tulevat taas aikanaan ja samoin pentujen nimetkin, teemahan on jo selvillä kuten voit lukea edellisestä Nanan pentujen odotus -uutisesta. Pentujen luovutus on 30.11.08 tunnistusmerkittynä mikrosirulla. Ota yhteyttä , jos haluat oman Joikhun elämääsi rikastuttamaan. Nanasta on oma sivu sukutaulut sivuilla ja Nana on pärjännyt erinomaisesti Paimensukuisten Katselmuksessa voittaen luokkansa kaksi kertaa sekä näyttelystä ERI, Vanja taas on aina oma edustava itsensä , näyttelystä on saanut EH:n sekä on luonnetestattu 2008. Pennut ovat nyt viikon vanhoja. Kuten edellä tuli kerrottua ei kaikki mennyt nappiin ja leikkauksen jälkeen oli Nanalla vaikeuksia maidon tuotannossa ja pentuja jouduttiin lisäruokkimaan, joka ei ole helppo tehtävä,  kun pentuja on paljon. Moni ihminen liittyy tähän, jotka kaikki rakastavat paimensukuisia koiria ja  ovat auttaneet tämän pentueen alkutaipaleella. Nana oli ensin pentuineen omassa kodissaan ja nyt Nana ja pennut varttuvat tällähetkellä Iki-Wanhan Kennelissä,  Nana ja osa pentusista siirtyivät Iki-Wanhan Kenneliin Merja Riijärven hoitoon ja osa pentusista jäi odottelemaan mamman maitoa vielä tänne , ja Lilli toimi imettäjänä ja Nina Parviainen toimi sijaisemona pari päivää. Nyt ovat siis mamma Nana ja pennut kaikki yhdessä kun maitoakin piisaa reippaammin. Haluankin kiittää Nanan kotiväkeä Sallaa, Eeroa, Emmiä ja Lauria suuresta avusta pentujen alkutaipaleella , tehtävä ei ollut helppo mutta rakkaus auttoi jatkamaan. Kiitos Nina Parviaiselle, joka hoiti muutamaa pentua Lillin avustuksella pari päivää ja nyt kiitos Merja Riijärvelle Iki-Wanhaan joka hoitaa pentuja nyt ennenkuin Nana ja pentuset siirtyvät tänne. sitten kun Lillin pennut ovat lähteneet omiin koteihin. Pennut ovat saaneet nimet, tämä pentue on todellinen Rakkauden pentue , siihen liittyy monen ihmisen tunne pienen pentusen elämän puolesta. Viikkokuvat on ottanut Merja Riijärvi ja ne voit katsoa linkistä, jossa näkyvät nyt pentujen nimetkin. Nana pentuineen on siirtynyt tänne Siuntioon 1.11 ja Nana on kotiutunut hyvin.  Vapaana on 2 urosta,parkki herra Rakkauden Valo ja musta poika Rakkauden Riemu. Ehkä juuri sinä haluat tarjota valoisan ja riemullisen perheen näille pojille, niin otapa yhteyttä. RIEMU JA VALO OVAT LÖYTÄNEET KODIN JA OMAT PERHEENSÄ. PENTUJA EI SIIS VAPAANA.    

Nanan pennut 1vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 2vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 3vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 4vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 5vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 6vk ikäisenä >>>
Nanan pennut 7vk ikäisenä >>>


LILLIN JA FEDJAN PENNUT OVAT SYNTYNEET 15.9.2008

Lilli synnytti yön tunteina maailmaan 8 uutta Villi-Joikhua. Synnytys meni hyvin ja suht nopeastikin, olihan tämä jo tuttua Lillille edelliseltä kerralta. Tuttu pesä ja tutut kuviot. Pentuja tuli siis kaikkiaan 8 , viisi narttua ja kolme urosta. Nartut ovat mustia vaalein merkein yhtä lukuunottamatta,joka on parkki merkeillä. Urokset ovat kaikki mustia merkeillä. Tulevatko väritykseltään isäänsä jää nähtäväksi tulevaisuudessa. Pentueesta sijoitan nartun , jolla on jo kotikin valmiina. Kaikki pentuset tunnistusmerkitään mikrosirulla ennen luovutusta joka on 3.11.08. Kerroin aikaisemmin ,että tämä pentue on unelma pentue ja sijoitusnarttuni nimi tuleekin olemaan Villi-Joikhu Unelma. Tästä tulevat pentujen nimet. Jälleen tulee aikanaan viikkokuvat tähän uutiseen josta voi seurata pentujen kasvua ja myös siinä yhteydessä nimetkin selviävät, ehkä jo ensi viikolla. Kuvassa pennut vajaan vuorokauden vanhoina. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu tästä yhdistelmästä, niin ota yhteyttä. Vapaana 2 urosta ja 2 narttua. Nyt ovat nimet selvillä , vaikka ei ihan vielä ole varmaa kuka on kukin, mutta viikkokuvissa on jo jotain nimiäkin selvillä. Pentujen nimet ovat: nartut Ulvova Mimmi, Uneksija, Uskomaton Onni, Unikeiju,sekä Unelma urokset ovat jo kaikki nimetyt ja ovat: Urhomieli, Urhea Heppu ja Uskollinen Kamu. Pentueesta vapaana uros URHOMIELI. Vielä ei kaikkien narttujen nimet ole selvillä kun valintani Unelmasta on vielä auki. Nyt kaikki nimet ovat selvillä ja minun valintani on selvillä. Unelma on siis sijoitusnarttuni.   Urhomielikin on nyt löytänyt kodin, joten kaikki pennut ovat varattuja. Kaikki pentuset ovat lähteneet omiin koteihinsa, paitsi Unikeiju vielä odottelee 8viikon ikää kun pitkä matka Saksaan odottaa. Unikeiju pääsee perheeseen, jolla on hevostila ja tulevaisuus näyttää onko Unikeijusta paimeneksi.


Lillin pennut 1vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 2vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 3vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 4vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 5vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 6vk ikäisenä >>>
Lillin pennut 7vk ikäisenä >>>


PENTU-UUTISIA, ODOTETTAVISSA PENTUJA NANALLE JA VANJALLE

 Nana, Taapanterin Anni on astutettu uroksella Puurattaren Eldrig kutsumanimeltään Vanja., joka on 4vuotias koiraherra. Näyttelystä saanut EH:n.  Nanan sivun löydät sukutaulusivulta missä on lisää tietoa, Nanalla on näyttelystä ERI sekä hyvä menestys Katselmuksissa. Sulho Vanja on ensikertalainen pentupuuhissa mutta tulee isäänsä Fedjaan. Kosio menoin kuten isänsäkin suoritti Vanja tutustumisensa Nanaan. Molemmat osapuolet joikhasivat siis ulvoivat toisilleen joten se oli rakkautta varmasti ensisilmäyksellä. Vanja on luonteeltaan toimeen tuleva ja kiltti , omaa oman päänsä vaikka sitä nöyryyttäkin löytyy ja tämä täydentää mielestäni Nanan hiukan topakkaa luonnetta. Kaikin puolin pariskunta näytti sopusuhtaiselta ja toivottavasti ultra neljän viikon päästä näyttää positiivisen tuloksen. Siitä sitten tieto tänne aikanaan. Pentujen laskettu syntymäaika on 15.10.2008 ja pennut luovutetaan mikrosirutettuina kuten ennenkin. Tästäkin pentueesta sijoitan nartun , joka vielä etsii kotia. Jos olet kiinnostunut sijoitusnartusta niin ota yhteyttä.  Nana kävi ultrassa 9.9.08 ja tulos hyvin positiivinen, siellä näkyi 7 pentua. Pentujen nimiskaalakin alkaa ajatuksissa olla, kun pariskunta oli niin rakastunut,että nämä ovat varmasti Rakkauden hedelmiä, eli tämä pentue on Rakkaus -pentue.  Rakkauden Hedelmä onkin jonkin pentusen nimi ja tulevaisuus näyttää mitä jatkossa seuraa. Vielä siis odotusta ja kun pennut ovat syntyneet tulee siitä tieto uutisiin. 

Puurattaren Eldrig, Vanja, Lonkat A/B silmät, polvet terveet  Kuva:Mervi Salonen 

Taapanterin Anni ,Nana Lonkat B ,silmät ja polvet terveet


PENTUJA ODOTETAAN LILLILLE JA FEDJALLE

 Lilli, Villi-Joikhu Kauan Toivottu ja Fedja, Villi-Joikhu Tehopakkaus saivat toisensa , Fedjan johdatellessa morsiamensa omaan mielipaikkaansa kodin lähistöllä olevaan ”pöpelikköön”. Astuminen oli vaivatonta Fedjan ensin suorittaessa omat kosio menonsa , piti kelliä, kieriä. liehitellä, pökkiä kuonolla sekä takapuolella, jonka jälkeen asia oli valmis. Pentuja siis odotellaan ja laskettuaika on 16.9.08. Lilli piti astuttaa Fedjalla aiemmin , mutta asia jäi silloin toteutumatta ja nyt kun sain Lillin kanssa uuden mahdollisuuden niin Fedja oli se ainoa minulle oikea uros. Jos kasvattajalla on unelmapentue on tämä minulle sitä. Toivottavasti olisi nyt saanut alkunsa Villi-Joikhu Unelma, joka tulee olemaan sijoitusnarttuni nimi ja niin pentue on U-pentue.  Lilli ja Fedja mielestäni sopivat toisilleen erinomaisesti täydentäen toisiaan ja molempien luonteet ovat aivan ihanat. Molemmista koirista löydät sukutaulu sivuilta oman sivun. Pennut luovutetaan mikrosirutettuina. Lilli käy ultrassa Elokuun puolivälissä ja siitä tulee tieto tähän uutiseen. Pentueesta sijoitan nartun. Molemmat , sekä Lilli että Fedja ovat myös menestyneet Katselmuksissa erittäin hyvin. Lilli kävi ultrassa 14.8.08 PENTUJA ON TULOSSA, siellä näkyi 6 pentua. Nyt siis jatketaqn odotusta ja tieto pentujen syntymästä  tulee jälleen uutisiin. 

Villi-Joikhu Tehopakkaus lonkat A silmät, polvet terveet  Kuva:Mervi Salonen 

Villi-Joikhu Kauan Toivottu lonkat B. silmät ja polvet terveet 


DONNAN MATKA SATEENKAAREN TOISELLE PUOLELLE, 

Donnaa muistaen. 
Villi-Joikhujen kanta emä, lauman johtaja, suuri koirien diblomaatti ja pentujen opettaja , suuri persoona isolla P:llä ja lähes 15 vuoden yhteisen elämämme aikana  rakastettu perheenjäsen on poissa. Donna BH TK2 Reppulin Belladonna ei elämänsä aikana sairastanut lainkaan vasta viimeaikaiset vanhuuden vaivat ja voimien hiipuminen sai Donnan jättämään tämän elämän meidän kanssamme. 10.6.2008 Donna nukkui ikiuneen oman perheen ympäröimänä minun kainalooni,  ja niin alkoi Donnan taival Dibin luokse. Siellä ne nyt kirmaavat yhdessä vailla tuskia . Meille jäi kultaiset muistot ja kaipaus on suuri ja rajaton. Donna oli lauman johtaja ja johti sitä viimeiseen asti. Kukaan ei sitä asettanut kyseenalaiseksi, Donnalla oli  Diplomaattinen luonne, jonka ei tarvinnut koskaan äreillä kenellekään vaan pelkällä katseella Donna selvitti toistenkin kinat ja kaikki koirat yleensä kunnioittivat Donnaa. Donna myös opetti pentuja ja näytti mallia miten toimitaan. Donna oli suuri persoona . Donna oli moni toimi koira , lajina agility, toko, ja toimi aikanaan pelastusryhmässä ja etsi eksyneitä ihmisiä. Läpäisi vanhoilla päivillään yli 10vuotiaana poropaimennuskokeen ja myös BH-kokeen. Harvoin saa tuntea niin viisasta koiraa, kuten se , että aina kun Donna oli pulassa, milloin juuttuneena kalliorailoon, uponneena suohon tai uponneena joen rantamutaan se kutsui minua auttamaan haukkuen ja aina vastasi kun sitä huudettiin, se tiesi, että sitä ei pulaan jätettäisi ja kiitollinen olen Donnalle kun Donna haukunnallaan lumimyrskyssä varoitti kaatuvasta puusta jota en kuullut ja ehdittiin alta pois kun maa jo tärisi. Siinä olisi käynyt tosi kehnosti ilman Donnan viisautta, koska kyse ei ollut mistään pikku puusta. Donnalla oli pitkä hyvä ja terve elämä mistä saa olla kiitollinen. Kiitos Donna ja hyvää matkaa sinne Dibin luokse. Donna saatetaan viimeiseen lepoon omalle pihalle Dibin viereen ja kaipaamaan sinua jäivät perheesi , Ansku , Seppo, ja tyttären tyttäremme Milja, joka oli myös sinua saattamassa sekä Doora, Dina ja Dani. 

   BH TK2 Reppulin Belladonna  


PENTUSUUNNITELMIA VUODELLE 2008 

Lähitulevaisuuden pentusuunnitelmia on kahdelle nartulle, Taapanterin Annille sekä Villi-Joikhu Malli-Mantalle. Molemmat nartut on tarkoitus astuttaa lähitulevaisuudessa, eli tässä juoksuja odotellen, kesän aikana. Taapanterin Annin , Nanan sivun löydät sukutaulusivulta, Malli-Mantasta eli Nanista löydät kuvia katselmus uutisista. Nani ei ole sijoitusnarttuni , mutta astutetaan ja tulee pentuilemaan tänne. Nani on edesmenneen rakkaan Dibimme tytör. Uros valinnoista , Taapanterin Annille on suunniteltu urosta parkkia herraa Millanun – Isoronttia ja Nanin sulho on vielä hiukan auki. Valinnoissani pyrin siihen, että pariskunta täydentäisi toisiaan ja luonne on minulle tärkeä asia. Kun asiat varmistuvat tulee siitä tietoa tänne uutisiin. Näiden narttujen jälkeen on vuorossa Joulun Tähti,Aiku ,Riski-Tyttö eli Pupu sekä uudestaan tulossa Villi-Joikhu Kauan Toivottu. Lilli. Lillin sulho on oma kasvattini Villi-Joikhu Tehopakkaus. Myös Aikulle saatan kaavailla omaa kasvattiani sulhoksi. Suunnitelmat asettuvat siten miten juoksut tulevat , mutta pentuja on siis tulossa eri yhdistelmistä. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu niin ota yhteyttä. Jokaisesta pentueesta sijoitan nartun , joten sijoituskotejakin tarvitaan. Soittele niin jutellaan lisää.  Kaikista näistä nartuista löydät tietoa sukutaulut sivulta.


UNNAN PENNUT SYNTYIVÄT 5.5.2008

 Unna pyöräytti keväiseen auringon paisteeseen kuusi pentua , neljä narttua ja kaksi urosta. Synnytys sujui hyvin ja ennätyksellisen nopeasti olivat pennut maailmassa. Taisi Unna tehdä Joikhujen ennätyksen. Emä ja pennut voivat hyvin. Unna on esimerkillinen mamma , hoitaa hyvin ja on erittäin tarkka ja siisti. Kaksi parkkia narttua ja kaksi mustaa merkeillä sekä pojat mustia merkeillä, on tällä kertaa värivalikoima. Pentujen luovutus on heti Juhannuksen jälkeen 23.6.08 ja pennut  luovutetaan tunnistusmerkittyinä.  Minulla siintelee mielessäni edelleen yhden nartun pitäminen kotona, Unna on ihana koira ja isukki Kipinä on mahtava ja ihastuttava , eli jos minulla olisi joskus uros niin se olisi varmasti Kipinän kaltainen.  Viikkokuvat päivittyvät tähän ajallaan , annetaan pentujen ensin kasvaa . Nimiä en ole miettinyt , mutta ajatus tästä kehittyi Unnan nopean synnytyksen puitteissa, se oli nopea , joten pentuset ovat Superia. Sen tiedän nyt , että jokaisen pennun nimi alkaa Super ja sitten jotain, joka vielä on avoinna. Ehkä se tässä viikon aikana kehittyy tämä nimipolitiikkakin. Jäädäänpä siis odottelemaan viikkokuvia. Kiitos Nina Parviaiselle eli Unnan sijoitusmammalle apukätilönä olemisesta,sekä muustakin avusta.  Super-poppoolle on nimet annettu ja ne näet viikkokuva linkistä. Kaikki Unnan pennut ovat varattuja. Jos sinua kiinnostaa oma Joikhu niin kurkista suunnitelmia 2008 uutista , juoksuja odotellaan nartuille Taapanterin Annille sekä Villi-Joikhu Malli-Mantalle. 

Unna ja pennut. Pennut vajaan vuorokauden ikäisinä.                                  


Unnan pennut 1vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 2vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 3vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 4vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 5vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 6vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 7vk ikäisenä >>>


26.4.2008 Kävi Aiku Villi-Joikhu Joulun Tähti silmäpaneelissa Tuusulassa. Aikun tutki viisi eri silmälääkäriä ja tulos oli TÄYSIN TERVEET SILMÄT. Tästä voit käydä lukemassa lisää Aikun omalta sivulta. Tulevaisuudessa Aikulle on suunnitteilla pentuja. Pitkä odotus ja jännitys kääntyi IHANAAN UUTISEEN. Tämä tarkoittaa myös sitä, että emällä Villi-Joikhu Nappisilmällä ei ole siis HC-jälkeläisiä. Joulun pentueen kaikki koirat on tutkittu ja kaikki ovat ok. 


PENTUJA ODOTETTAVISSA 8.5.2008 UNNA JA KIPINÄ

 Vihdoinkin kaiken odottelun jälkeen onnistui. Unnalla meni juoksu ohi viime vuonna ja nyt se odotettu pentue on tulossa. Unnasta saat tietoa sukutaulut sivulta, jossa Unnalla on oma sivu. Pentueen isä Filiokus Kipinä valloitti minut heti kun tutustuin siihen. Herra Kipinä on avoin , ystävällinen ja valloittava persoona, jonka ehdottomasti halusin pentueen isäksi. Kipinä siis osaa hurmaamisen taidon. Unna on käynyt ultrassa ja siellä ne paaperot näkyivät , lääkäri laski niitä heti kuusi pentua , eli ihan kivasti. Odotus jatkuu ja uutisiin tulee tieto heti kun pennut ovat syntyneet. Pentueesta pidän yhden nartun , sijoitan tai pidän kotona kasvamassa sen sitten näyttää aika. Pennut luovutetaan sirutettuina ja noin luovutus on Juhannuksen tienoilla , joka tarkentuu kun pentujen syntymäpäivä on tiedossa. 

Samejäntans Unna lonkat A silmät, polvet terveet                                  

.


Filiokus Kipinä lonkat A, silmät terveet  


11.3.2008 SYNTYI DINAN PENTU

Päivän valon näki vihdoin ja viimein piinallisen odotuksen jälkeen Dinan ,Nappisilmän poika ja kuten uumoiltiinkin jo aikaisemmin ultran tulos oli sittenkin oikein yksi niitä vain oli , vaikka välillä mietittiin kahta. Pentu on musta uros ja nimeltään Villi-Joikhu Ainokainen, jonka jo päätin aikaisemmin. Ilman lääkärin apua asia ei sujunut, mutta nyt voivat Dina sekä Ainokainen hyvin. Tämän urospennun osalle kaavailen tulevaisuudessa siitosoikeutta , kun pentu on kauan toivomastani yhdistelmästä ja kun niitä on vain yksi niin sitäkin arvokkaampi. Topakka poika tuntuu olevan. Pentu on tällähetkellä vielä vapaa. Ainokainen luovutetaan tunnistusmerkittynä sirulla kuten kaikki muutkin ja luovutus ajankohta on 29.4.2008 . Ainokaisestakin tulee aikanaan viikkokuvia ja tietoa tähän uutiseen. Ainokainen kaipaa vielä sitä omaa kotiaan ja rakastavaa perhettään. Mielellään Etelä-Suomen alueelta. Ainokainen on nyt saanut kodin ja oman perheen. 

Yhteystietoni löytyvät sivuiltani , jos olet kiinnostunut omasta JOIKHUSTASI , soittele niin jutellaan lisää.  

Dinan pentu 1vk ikäisenä >>>
Dinan pentu 2vk ikäisenä >>> 
Dinan pentu 3vk ikäisenä >>> 
Dinan pentu 4vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 5vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 6vk ikäisenä >>>
 
Dinan pentu 7vk ikäisenä >>>
  

Dinan pentu vuorokauden ikäisenä


7.3.2008 SYNTYIVÄT LOLAN , VILLI-JOIKHU IKILIIKKUJAN PENNUT 

Päivän valon näkivät sujuvan synnytyksen myötä 3narttua ja 2 urosta. Urokset ovat molemmat soopeleita ja nartuista kaksi on tummaa parkkia ja yksi soopeli. Tästä pentueesta sijoitan yhden nartun. Pennut luovutetaan tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja luovutus ajankohta on 25.4.08 alkaen. Pennut ja emä voivat hyvin ja Lola on huolehtivainen ja myös kovin vahtivainen mamma tällähetkellä, kuten luonnollista on. Pentueesta on varattu yksi uros toinen etsii kotiaan. Lisäksi nartuista on kaksi varattu , vielä on epäselvää onko toinen varauksista sijoitus nartun paikka vai ei , se selviää tässä myöhemmin. Kun pennut kasvavat , tulee tähän jälleen viikkokuvia joista näkee pentujen kehitystä ja kasvua. Myös pentujen tulevista nimistä tulee aikanaan tietoa , sen tiedän jo nyt että tämä pentue on O-pentue , edellisistä on vuosi väliä ja monet astutukset ovat menneet pieleen tällä välillä ja nyt tuli sitten OIKEA-OSUMA, joten tästä lähti pentujen nimet. Kuka se on ja mitkä ovat loput niin selviää myöhemmin, ehkä jo viikkokuvien yhteydessä. Nyt on nimet annettu ja viikkokuvista näet kuka on kuka. Surullisin mielin lähetimme matkaan sateenkaaren tuolle puolen ORIGINELLIN, joka sairastui pääsiäisenä, Originelliltä ei puuttunut lämpöä, rakkautta, ja huolenpitoa mutta tämä ei auttanut ja niin jouduimme eläinlääkärin kanssa tekemään raskaan päätöksen kun elinmahdollisuuksia ei enää ollut. Nyt on Originellin hyvä olla ilman tuskia. Hän nukkui pois 25.3.08 ollen joukossamme 2.5viikkoa. Muuten täällä pikku Joikhut vipeltävät jo kovasti ja ovat kasvaneet. Viikkokuvat tulossa loppuviikosta.  Pentueesta on vapaana uros Onnenonkija, joka kaipaa omia rakastavia ihmisiään. Sijoituspentuni tästä pentueesta on Oiva-Otus , joka menee Lolan perheeseen. Oiva-Otus saa siis tulevaisuudessa oman sivun sukutaulut sivulle. Onnenonkija sai myös oman kodin ja perheen ja nyt kaikki pentuset ovat lähteneet omiin koteihinsa. Oiva-Otuksesta tuli Inez, hänestä voit lukea lähiaikoina tietoja omalta sivulta joka löytyy sukutaulut sivuilta. 

Lolan pennut 1vk ikäisinä >>> 
Lolan pennut 2vk ikäisinä >>>                     
Lolan pennut 3vk ikäisinä >>>
                          
Lolan pennut 4vk ikäisinä >>>
          
Lolan pennut 5vk ikäisinä >>>
             
Lolan pennut 6vk ikäisinä >>>
 
Lolan pennut 7vk ikäisinä >>>
   

Lolan pennut vuorokauden vanhoina


VILLI-JOIKHU RÄISKYVÄRUSKO,PAPU KÄVI NÄYTTELYSSÄ

Villi-Joikhu Räiskyvärusko eli Papu kävi elämänsä ensimmäistä kertaa oikeassa näyttelyssä. Reissu Juukaan meni loistavasti , Kiitos Maijalle. Kuvan Papun näyttelymenestyksestä lähetti Maija Huusko , Papun omistaja. Papu sai myös loistavan arvostelun joka on tässä: ” Keskikokoinen. Hyvä pää ja korvat. Oikeat mittasuhteet, selässä hieman pehmeyttä, muuten hyvät mittasuhteet. Hyvin kulmautuneet raajat, hyvä turkki ja häntä. Kevyet liikkeet, oikea luonne.”  

Juuka 1.3.2008 Tuomari Jari Fors.  NUO ERI 1, PN 2 JA VARASERTI. HYVÄ MAIJA JA PAPU JA PALJON ONNEA HIENOSTA MENESTYKSESTÄ.   


                                                                     Kuva : Maija Huusko 


POROPAIMENNUSKOKEEN TULOKSIA

Poropaimennuskoe pidettiin tänä vuonna Sodankylässä 7.-9.3.08 viikonloppuna. Kokeessa oli mukana kaksi kasvattiani VILLI-JOIKHU BESTMANNI, PESSI  sekä VILLI-JOIKHU IHMEMIES, PYRY . Molemmat koirat läpäisivät kokeen ja osoittaen paimennusviettiä . 

PALJON ONNEA PESSILLE JA PYRYLLE OMISTAJINEEN, kiitos TYTTI JA ESA , oli varmasti mukava reissu.